Rreth nesh

Disa fjale rreth kompanise Aus-Term
Kompania AUS-TERM është fabrikë për prodhimin e EPS-Styroporit me një kapacitet dhe cilësi të lartë në sektorin e ndërtimtarisë, si dhe me teklologjinë e fundit dhe më moderne botërore.

Aus term е основана во 2009 година. Во 2009/2010 година била изградена објектот и почна да работи за продажба на топлинска изолација или како што е познато Стиропор. На февруари 2009 година направи монтажа на сите деловни простории, и за 3 месеци- бо Мај, фабриката на Аус-Терм ги почнал првите чекори на бизнисот. Аус-Терм се наоѓа во село Градец, која е приватна и единствена организација во страната на Гостивар. Продажбата на стиропорот 80 % е ориентирано во Македонски Пазар, а останатиот процент во Босна и Косово. Стратегија на ова Компанија е, во наредните години да се постигне целта да почне продажба и во Бугарија, Србија, и на крај да се прошири и Албанија. И потоа овој бизнес да се прошири уште повеќе расзмислувајќи и Европските Држави. Aus-Term поседува модерен објект и машини, голем магацински простор и работилници со искуство. Декларација на Менаџирањето Примарната цел на Aus-Term е да се менаџира на рационален начин со ресурси и процесот на работата, за да ги задоволиме нашите потрошувачи, персонелот, добавувачите, и за да се постигне задоволството кон купувачите. За примарната цел на Компанијата Aus-Term се воспоставени и имплементиран систем за меџирање на куалитетот во согласност со барањата на меѓународните стандарди ISO 9001:2008

Image
Government Contraction
Image
Home Renovation
Image
Residential Construction
Image
Wooden Floor
Image
Repairing of Houses
Image
Building Renovaion
Image
Hightech Construction
Image
Hardwood Flooring
Image
Commercial Construction
Image
Repairing Of Roof
Image
Home Renovation
Image
Office Renovation
 
Cost Effective Solutions

Çmime të volitshme

Kompania Aus-Term qe nga themelimi deri sot ofron produkte me cmime te volitshme ne treg

Finance Assistance

Produkte kualitative

Krahas cmimeve te vloitshme ofrojme edhe produkte kualitative me standarde europiane dhe teknologji bashkekohore

Dëshironi NGROHTËSI dhe REHATI në shtëpinë tuaj! Shiko ofertat